Nieuwe Hitman bonus missie trailer, nieuwe moeilijkheidsgraad komt

Hitman krijgt een nieuwe trailer voor Landslide. Dit zal een bonus missie gaan zijn, zo zegt Square Enix. De setting zal zich afspelen omtrent Sapienza. De missie laat de speler achter een rijke zakenman (Marco Abiatti) aan gaan. Abiatti heeft samenwerkingen met de mafia en staat bekend als een corrupt persoon binnen de politiek en handel. Als Agent 47 is het jouw taak om dit doelwit te stoppen voor dat het te laat is. Kale koppen niet te stoppen!

Landslide zal vanaf 31 januari te spelen zijn, samen met de fysieke versie van Hitman’s eerste seizoen. Alsof dat nog niet genoeg is zal er 31 januari ook nog een patch komen die een nieuwe moeilijkheidsgraad introduceert. Professional zal de game meer uitdagend gaan maken en zal moeten zorgen voor een replay value.

Hitman Landslide Professional

Hitman is nu beschikbaar voor Playstation 4, Xbox One en de PC. Landslide zal samen met de fysieke versie van seizoen één vanaf 31 januari beschikbaar zijn. Wat vind jij van deze episodische game tot nog toe? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek