Bekijk de nieuwe Warcraft Movie trailer

Een nieuwe trailer voor Warcraft, de nieuwe fantasy film gebaseerd op de Blizzard Franchise van de game die deze zomer te bekijken is, is gepubliceerd gedurende het Halo World Championship eergisteren. De trailer laat een nieuwe kant van het verhaal zien.

De trailer zal oudere footage bevatten maar zal ook nieuwe beelden laten zien! De video zal wat meer spotlight gooien op de oorlog tussen de Humans en de Orcs. In de trailer zie je ook een romantische kant die er blijkbaar is. Dit is tussen Garona en een Human. Bekijk de nieuwe tv-spot hier beneden:

“The peaceful realm of Azeroth stands on the brink of war as its civilization faces a fearsome race of invaders: Orc warriors fleeing their dying home to colonize another,” reads a line from the film’s official plot description. “As a portal opens to connect the two worlds, one army faces destruction and the other faces extinction. From opposing sides, two heroes are set on a collision course that will decide the fate of their family, their people and their home.” Dit verklaart een beetje het verhaal die deze film wilt brengen naar het publiek.

Veel Blizzard en Warcraft Game fans wachten met smacht op deze film alsof de Kerstman eerder komt dit jaar, maar er zijn ook mensen die kritiek hebben op de film en dat terwijl hij nog niet eens te zien is! Ook heb je natuurlijk nog de fans die neutraal blijven over de film, dit zijn de mensen die hopen dat de film goed zal zijn maar nog geen oordeel trekken.. Ik persoonlijk voeg me bij dit groepje.

Hoe denk jij dat de film zich zal gaan uitpakken aan de hand van de beelden die we tot nog toe allemaal hebben gezien? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek