Bekijk de volledige DOOM Livestream, één uur gameplay

DOOM Next Gen

Geachte DOOM Fans die tijdens koningsdag te druk bezig waren met zuipen, feesten of slapen om alle dronken mensen te vermijden. Heb jij de livestream van DOOM gemist? Stel jezelf gerust, je kunt hier de volledige stream bekijken met een stukje gameplay over Berserk Mode!

Bethesda heeft een uur lang ons een aantal functies en dergelijken van de game laten zien, de stream vond plaats vanaf 20:00 en eindigde ergens rond 21:15. Geen zin om de hele livestream te kijken? Je kunt één van de vetste stukjes hier beneden bekijken in de Berserk Mode gameplay video.

Krakende botten, overal bloed, een leuk metal muziekje en een hoop geweld… Wat wil je nog meer? Juist ja, zestig hele minuten aan gameplay! Verwacht van ons rond launch een mooie review van DOOM en bekijk hier beneden de stream alvast.

De stream laat natuurlijk alleen Single-Player elementen zien, maar niet getreurd, wij hebben meer informatie over onder anderen alle Multiplayer modes en meer, bekijk het hier beneden:

Denk jij dat het nostalgische gevoel van de oude DOOM games in dit nieuwe deel ook van toepassing zal gaan zijn? De meningen zijn over het algemeen verdeeld, dus laat ons de jouwe weten! Mocht je niet bekend zijn met de oude DOOM games, bekijk hier een stukje gameplay van het derde deel.

DOOM komt uit op 13 mei voor de Playstation 4, Xbox One en de PC. Ga jij hem halen? En zo ja, voor welke console? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Vergeet natuurlijk niet onze website in de gaten te houden voor je dagelijkse nieuws over gaming, films, series en nog veel en veel meer!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek