De eerste Mass Effect: Andromeda teaser is er!

mass effect andromeda n7 day

EA teasde vandaag via hun Twitteraccount dat er zeer binnenkort een nieuwe trailer van Mass Effect: Andromeda zal verschijnen. Bekijk de teasers bij ons!

Het schijnt vandaag N7 Day te zijn, wat betekent dat deze dag geheel in het teken staat van alles Mass Effect.

De teaser toont ons echte beelden van de mens in de ruimte, evenals CG beelden van het sterrenstelsel Andromeda. De stem van Jennifer Hale, de stemactrice die de vrouwelijke Shepard uit eerdere Mass Effect delen van een stem voorzag, doet het narratief in de teaser. Bekijk de teaser hier beneden!

Nog meer teasers

In de loop van de dag heeft EA nog een aantal andere ME-gerelateerde berichten op hun Twitter gepost. Bekijk de tweets hier beneden:

Nu we toch bezig zijn: heb je onderstaande nieuwe screens van Andromeda al gezien?

mass effect andromeda

mass effect andromeda

Nu is het wachten op de daadwerkelijke trailer van Andromeda. Houdt de website in de gaten, want zodra de trailer online staat, lees je het bij ons!

 

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek