Bekijk eerste trailer voor 13 Reasons Why

13 Reasons Why Netflix

Netflix komt met een eerste trailer en direct een release datum voor hun nieuwe show: 13 Reasons Why. De directie zal vallen onder Oscar winnar Tom McCarthy en de show wordt geproduceerd door Selena Gomez. 13 Reasons Why is gebaseerd op het boek van Jay Asher. In de trailer legt Hannah uit dat er dertien redenen waren voor het beeïndigen van haar leven.

Wij zullen Clay gaan volgen, die thuis komt van school en een mysterieuze doos vind met een tape gemaakt door Hannah, die inmiddels al weken geleden zelfmoord pleegde. Netflix krijgt steeds meer en meer Original films en series. Bijna alle Netflix Orginals zijn geliefd door een groot deel van het kijkende publiek.

13 Reasons Why zal vanaf 31 maart op Netflix te vinden zijn. De serie zal een mysterieus tintje krijgen en velen zijn al enthousiast over de ‘verfilming’ van dit boek. Ga jij de serie kijken? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek