SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Bekijk: De Battlefield 1 intro cinematic, twee scenes

Battlefield 1 single player

Laatst kregen we al een trailer te zien voor de single player van Battlefield 1. We kregen ook te zien dat er meerdere personages en oorlogsverhalen verteld gaan worden. Nu weten we dat de single player vijf hele oorlogsverhalen zal vertellen. Je kunt de intro cinematic hier boven bekijken.

De video heeft twee scenes. De eerste scene is de opening voor de ”Through Mud and Blood” missie, waarin je in de schoenen staat van een crew member van een tank. Hierin ontmoet je de rest van de crew en kun je meteen lekkere tank gameplay zien. De tweede scene laat een soldaat in bed zien terwijl hij wakker word omringt door oorlog. Tot zover ziet ook de single player er lekker uit!

Battlefield 1 zal 21 oktober uit gaan komen voor op de Playstation 4, Xbox One en de PC. Wat vind jij tot nog toe van alle content en trailers die wij te zien krijgen? Laat het ons weten!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • doelmang

  Bf1 is echt de natte droom van elke gamer die ook maar een kleine affiniteit met first person shooters heeft. De content die we tot nu toe toegeworpen hebben gekregen zorgt er echt voor dat het gaat leven. Ik geloof dat iedereen die pre release aanschaft. Kan niet anders.

  • Vond het wat veel ogen op Battlefront in een retro-jas. Maar het is Battlefield.. Dus het kan haast geen teleurstelling zijn. Behalve de dag van release..

   • doelmang

    Ja, ik weet ook niet of ik dat erg vind. Battlefront heb ik ook met veel plezier gespeeld. Maar Battlefield 1, ja wat wil je nog meer..?

 • bb70

  Daar krijg je toch een harde plasser van.

  • doelmang

   Exact

  • ja ik kon m’n aderen zien…

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk