Bekijk: De Battlefield 1 intro cinematic, twee scenes

Battlefield 1 single player

Laatst kregen we al een trailer te zien voor de single player van Battlefield 1. We kregen ook te zien dat er meerdere personages en oorlogsverhalen verteld gaan worden. Nu weten we dat de single player vijf hele oorlogsverhalen zal vertellen. Je kunt de intro cinematic hier boven bekijken.

De video heeft twee scenes. De eerste scene is de opening voor de ”Through Mud and Blood” missie, waarin je in de schoenen staat van een crew member van een tank. Hierin ontmoet je de rest van de crew en kun je meteen lekkere tank gameplay zien. De tweede scene laat een soldaat in bed zien terwijl hij wakker word omringt door oorlog. Tot zover ziet ook de single player er lekker uit!

Battlefield 1 zal 21 oktober uit gaan komen voor op de Playstation 4, Xbox One en de PC. Wat vind jij tot nog toe van alle content en trailers die wij te zien krijgen? Laat het ons weten!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek