Bekijk hier de complete Battleborn Motion Comics!

Battleborn Header

Met nog maar een week te gaan voordat Battleborn uit komt mogen de spelers alvast eventjes opwarmen met een paar leuke filmpjes waarin we bewegende Battleborn comics te zien krijgen. Stripboeken lezen was nog nooit zo leuk als nu.

Heel erg nieuw is dit idee niet. Blizzard heeft namelijk ook al een aantal video’s uitgegeven waarin een mini-serie van Overwatch te zien is, maar voor de Battleborn fans is er dan nu ook wat om te kijken.

De drie-delige serie speelt zich af vóór de evenementen in de game en is een opzet voor de episodische campagne van Battleborn. De comic serie zal het verhaal vertellen van Penarch, de een naar laatste ster in het universum, hoe die is vernietigd, en meer. Bekijk hier beneden de comics serie!

Hoofdstuk 1: Running the Numbers

A few years and several hundred star veilings are enough to drive even the most loyal espionage agents to betrayal.

Hoofdstuk 2: The Rescue

The Varelsi invasion is becoming overwhelming but the United Peacekeeping Republics (UPR) will not leave their own man, clone, or avian behind.

Hoofdstuk 3: No More Heroics

With his back against the wall, UPR Commander Ghalt faces a difficult decision with universe-ending ramifications.

Heb je de comics al bekeken? Laat ons dan weten wat jij er van vond en of je denkt dat dit jouw gameplay uiteindelijk gaat bevorderen of dat je meer geïnteresseerd raakt in het verhaal door zulke video’s. Moeten meer developers dit soort video’s maken om de verhaallijn in hun games te promoten?

Battleborn verschijnt op 3 mei voor de Playstation 4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek