Bekijk hier de Destiny 2 Gameplay Livestream om 19:00

Destiny 2 gameplay

Destiny 2 werd onlangs aangekondigd voor de Playstation 4, Xbox One en dit keer ook PC. Vandaag zal Bungie eindelijk wat gameplay aan het publiek tonen in een Gameplay Premiere Livestream event. Het event begint om 19:00 Nederlandse tijd.

Bekijk live video van Bungie op www.twitch.tv

De Livestream zal te zien zijn via Twitch en Youtube. De livestream staat hier hoven, dus je hoeft nergens heen, maar als je de hysterische chat nu al wilt volgen moet je even op het Twitch kanaal zijn van Bungie.

Wij zijn heel erg benieuwd wat Destiny 2 ons zal brengen en wat de ontwikkelaars allemaal heeft meegenomen of juist weg heeft gelaten uit het eerste deel. Wat we tot nu toe al hebben gezien in de trailer en teaser wijst op een verhaal dat ons meer de de oude stad in trekt en de humor toon in ieder geval al goed gezet is, in ieder geval wel bij de hunter Cayde-6.

Voor alles over Destiny, ben je bij ons al op de goede locatie. Blijf lekker hangen om de stream te kijken om 19:00 en uitgebreid verslag over de onthullingen zullen later op de site te vinden zijn! Good luck Guardians! Discussieer verder in de comments, onder het artikel.

Meer Destiny nieuws? 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek