Bekijk hier de eerste Red Dead Redemption 2 trailer

Red Dead Redemption 2 trailer

Het is een drukke dag! We wisten al dat we om 17:00 paraat moesten staan voor de Red Dead Redemption 2 trailer. Maar toen we vanmorgen onze ogen open deden zagen we dat er om 16:00 de nieuwe console van Nintendo werd aangekondigd. Die hebben we gehad, tijd voor Red Dead Redemption!

Rockstar gooide een paar dagen terug enkele afbeeldingen online via hun social media. De pagina kleurde rood en eigenlijk wisten we al genoeg toen we dat zagen. Een dag later verscheen er opnieuw een afbeelding met cowboys op de achtergrond. Dit bevestigde dus wat iedereen al verwachtte. Rockstar liet niet veel later ook officieel weten dat Red Dead Redemption 2 vanaf het najaar in 2017 beschikbaar zal zijn voor de Playstation 4 en Xbox One.

Daarbij lieten ze ook weten dat op 20 oktober, vandaag dus, de eerste trailer zal verschijnen. Deze hebben we hier beneden voor je neer gezet!

Developed by the creators of Grand Theft Auto V and Red Dead Redemption, Red Dead Redemption 2 is an epic tale of life in America’s unforgiving heartland. The game’s vast and atmospheric world will also provide the foundation for a brand new online multiplayer experience.

“Listen to me, when the time comes you gotta run and don’t look back. This is over” zegt een stem in de trailer. Dit heeft waarschijnlijk iets met de storyline te maken, maar wat? Verder biedt de trailer weinig nieuwe informatie, behalve dat Red Dead Redemption 2 er in de footage beeldschoon uitziet!

Wat vind jij van de eerste trailer? Wat vind je er van dat de game niet verschijnt op de PC, of Nintendo Switch? Laat het weten in de reacties!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek