Bekijk hier nieuwe Darksiders 3 gameplay beelden

Darksiders 3 duikt weer even omhoog in een korte video van IGN First waar we iets minder dan twee minuten Fury in actie zien uit Darksiders 3. De nieuwe game van THQNordic ziet er belovend uit.

In Darksiders 3 kruip je in de huid van Fury. Voor het eerst in de franchise neem je geen rol aan van één van de vier ruiters van de apocalyps. In Darksiders kroop je in de huis van “War” en in deel 2 was dit “Death”, “Famine” en “Pestilence” slaan een beurt over en maken ruimte voor Fury. Fury is een mage die het gemunt heeft op de zeven doodzonden: hoogmoed, afgunst, vraatzucht, begeerte, woede, hebzucht en luiheid.

De combat zal iets anders verlopen dan in voorgaande delen. Waar “War” gebruikt maakte van een massief zwaard en “Death” van zijn iconische zeis. Zal “Fury” gebruik maken van een soort kettingzweep om haar vijanden te vernietigen. Voor hack&slash fans is dit misschien een leuke verassing aangezien het een piepklein beetje wegheeft van Kratos’ “Blades of Chaos” uit de God of War franchise.

Darksiders 3 staat gepland voor een release ergens in 2018. Zodra er meer bekend wordt gemaakt over deze nieuwe hack&slash titel, lees je dat bij ons!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek