Bekijk hier nog eens de EA Play persconferentie

EA Play

EA Play startte gisterenavond onofficieel de Electronic Entertainment Expo, oftewel E3. Heb jij deze helaas gemist, omdat je sliep, moest poepen, of iets anders aan het doen was? Hebben wij even de hele stream hierin gezet, voor iedereen die het heeft gemist.

EA heeft een fantastische start gemaakt aan het drukste gaming evenement van het jaar. Maar komen zij dit jaar als beste naar voren? Die vraag mag jij gaan beantwoorden. Om half 7 vanavond zal Microsoft hun persconferentie starten. Om 21 uur zal de PC gaming show van AMD van start gaan en om 22 uur Ubisoft. Met hopelijk gameplay beelden van Wildlands. De nacht daarop krijgen we Sony te zien, die ons niks gaan vertellen over de PS4 Neo, helaas. En een tijdje later, mogen we afsluiten met onze vrienden van Nintendo, die helaas ook geen niewe console tonen tijdens de E3..

Maar eerst de EA Play stream voor de liefhebbers:

Dit is aan bod gekomen:

Heb jij genoten van de EA Play stream? Laat ons dan weten wat voor jou DE aankondiging was van de stream. Naar welke persconferentie kijk jij nu uit?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek