Nieuwe beelden van Final Fantasy VII en Kingdom Hearts 3

kingdom hearts 3 final fantasy vii

Een releasedate is vooralsnog niet bekend, maar dat Square Enix het langverwachte Final Fantasy VII niet vergeten is, blijkt uit de nieuwe beelden die tijdens Monaco Anime Game International Conference 2017 onthuld zijn. Tevens liet de ontwikkelaar nieuwe beelden zien van Kingdom Hearts 3.

Fans wachten al jaren op een remake van Final Fantasy VII, en hoewel Square Enix al net zo lang roept dat deze nooit zou komen, werd de remake toch aangekondigd tijdens de E3 van 2015. Wanneer de game uitkomt, is nog niet duidelijk. Er werden echter nieuwe beelden getoond tijdens Monaco Anime Game International Conference 2017 (oftwel MAGIC), afgelopen week. Game director Tetsuya Nomura toonde twee nieuwe screenshots van FFVII en één van KH3.

Op deze afbeelding zien we Cloud zich verbergen achter een krat, terwijl hij onder vuur staat door een vijand.

Op deze afbeelding zien we Cloud en Barret, vechtend tegen de Guard Scorpion.

Nomura gaf niet veel nieuwe info over de game. Hij meldde echter wel dat het combatsysteem in real-time zal zijn en dat de omgeving gebruikt vernietigbaar zal zijn. Ook zei hij dat allies niet gewond kunnen raken door granaten.

Kingdom Hearts 3

KH3 staat ook hoog op het lijstje ”most wanted”. Ook hier is nog geen releasedate voor bekend. Toch werd er één nieuwe screen getoond tijdens MAGIC 2017:

Op de screen zien we Sora, in gevecht met een nieuw type Heartless enemies. Het gevecht speelt zich af in Thebes. We zien dat Sora’s keyblade in de screen als schild fungeert. Nomura vertelde dat de keyblade in verschillende dingen kan transformeren, zoals dus een schild. Deze ability heet ”Power Form”.

De games schijnen bij lange na nog niet af te zijn, maar het is fijn om te zien dat er veel zorg en aandacht aan besteed wordt.

Naar welke game kijken jullie het meest uit? Laat het weten in de comments!

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek