Bekijk Maisie Williams in iBoy film trailer

iBoy Maisie Williams Netflix

Een eerste trailer voor de nieuwe Netflix Originals film iBoy is gearriveerd. De film focust zich op een tiener jongen (Bill Milner), die in een gevecht terecht komt als hij een groepje criminelen ervan wilt weerhouden om een vriendin van hem, Lucy (Maisie Williams), aan te vallen. Om een bepaalde reden komen er fragmenten van zijn smartphone terecht in zijn lichaam en na dat hij wakker wordt uit zijn coma komt hij erachter dat er superkrachten in hem zitten.

”What if reality got an upgrade?”

Hij heeft bijvoorbeeld de vaardigheid om gedachten te lezen (een soort van) en heeft een kracht die hem informatie geeft over de zwakke plekken van een bepaald persoon. iBoy komt 27 januari uit en is gebaseerd op het boek van Kevin Brooks.

Maisie Williams zal ook te zien zijn in het zevende seizoen van Game of Thrones, ga jij iBoy kijken op Netflix? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Poll

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek