Bekijk: Marvel’s & Netflix Iron Fist trailer

Iron Fist Wallpaper

Marvel en Netflix is een dodelijke combinatie als het aankomt op tv series. Na het succes van Jessica Jones en Daredevil hebben ze vorige week Luke Cage online gezet, die ook goed valt bij het publiek. Nu is het tijd voor alweer een nieuwe serie: Iron Fist

Iron Fist is natuurlijk niet de enige hype, The Punisher blijkt ook een eigen serie te krijgen. Maar nu is het eerst tijd om Iron Fist in de spotlight te zetten.

Finn Jones, bekend van Game of Thrones, zal Danny Rand spelen. Danny is de hoofdrolspeler en tevens ook Iron Fist.  Hij is een martial arts meester met een aantal bovenmenselijke krachten. Hij kan de kracht van ”Chi” gebruiken om een klap uit te delen die sterker is dan dat die van een normaal persoon ooit zou kunnen zijn. Jessica Henwick, ook bekend van Game of Thrones, zal de rol van Colleen Wing op haar gaan nemen. Colleen is een vriend van Rand gedurende zijn vroegere dagen als Iron Fist in de comics.

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek

Spring naar toolbar