Bekijk nieuwe Code Vein – Bloodlust trailer

Fan van Dark Souls en van anime? Dan wordt dit waarschijnlijk de game voor jou! Eerder kwam er een korte story trailer uit maar nu is het tijd voor in-game beelden en korte gameplay! Bekijk hier boven alvast de trailer voor Code Vein om in te komen. De game wordt beschreven als een Vampire JRPG. Spelers kunnen een companion kiezen van de Vein wereld. In het kiezen van je companion zit een strategie aangezien sommige misschien niet bij jou speelstijl passen.

In Code Vein speel jij als een Revenant in een futuristische wereld vol met vicieuze vijanden en bloeddorstige monsters. Met een grote keuze aan wapens en speelstijlen baan jij je een weg door de story en gebieden. Strategie en timing zal dus een groot aspect zijn in deze game. Hij wordt gemaakt door Bandai Namco Studios door het team dat verantwoordelijk is voor de God Eater Series.

Code Vein zal ergens in 2018 gaan verschijnen, heb jij er al zin in? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek