Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  2 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  3 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  4 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  4 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  6 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Bekijk de nieuwe Hearthstone expansion kaarten

Hearthstone Whispers of the Old Gods

In ons vorige Hearthstone artikel hebben we het even kort gehad over de nieuwe expansion: Whispers of the Old Gods. In dat artikel konden wij nog geen informatie weggeven over de kaarten. Nu kunnen wij dat wel en hier zijn ze dan!

Blizzard heeft de eerste acht kaarten van deze Hearthstone expansion naar het publiek gebracht. Tussen deze acht kaarten zitten ook twee corrupted kaarten van classics genaamd Loot Hoarder en Doomsayer. Wat waarschijnlijk nog wel de grootste verassing en game-changer is, is de ‘Eater of Secrets’, een vier-mana 2/4 kaart die alle secrets vernietigd en hier steeds 1/1 voor terug krijgt. Deze kaart kan een secret-paladin speler compleet vernietigen en is dus niet te onderschatten. Bekijk de acht kaarten hier beneden.

Het thema van deze derde uitbreiding is oude goden die wakker worden uit hun diepe slaap. En om dit thema voort te zetten worden er bij deze expansion ook vier legendarische kaarten toegevoegd en één van deze is nu dus al te bekijken. Dat is natuurlijk C’Thun, een ten-mana 6/6 kaart die een unieke battlecry heeft die zorgt dat andere kaarten in dit deck het monster al kunnen buffen vóórdat hij op het bord komt. Ben Brode, die in het development team zit, geeft aan dat er zestien kaarten in het nieuwe deck zullen zitten die allen op een unieke manier samen kunnen werken met C’Thun.

In totaal komen er 134 nieuwe kaarten bij met de Whispers of the Old Gods expansion en deze zullen allemaal voor de release nog te zien gaan zijn. Zodra hier meer nieuws over is, kun je hier bij ons lezen.

Hearthstone: Whispers of the Old Gods zal ergens laat maart of in april gaan lanceren, ga jij hem uitproberen? Laat ons jouw mening weten in de reacties hier beneden!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek