Bekijk de nieuwe Hitman Episode 2 trailer

Hitman in Suit

Square Enix heeft een launch trailer uitgebracht voor de tweede episode van de Hitman game, Sapienza, die vanaf 26 april te spelen zal zijn. De trailer laat een mooie Italiaanse zeekust zien en een klein beetje van het verhaal waarin jij je zult gaan bevinden in deze nieuwe episode.

Wat al bekend is over het verhaal van deze episode is dat je een ‘mad scientist’ moet gaan stoppen. Sapienza zal vol zitten met plekken die je zult moeten ontdekken, zoals een grote villa, een oude kerk en een aantal kleine steegjes. Bekijk de launch trailer hier beneden.

Sapienza is een locatie vol met uitdagingen en losse verhaallijnen die jij kunt oplossen of juist erger kunt maken. Afgelopen oktober liet Square Enix weten dat elke episode van de game een donker geheim zal bevatten en een meeslepend verhaal die jij wel vaker dan die ene keer zult willen gaan spelen. Eigenlijk zou deze episode met de launch van de game meekomen maar uiteindelijk is besloten dat dit verhaal als een aparte aflevering uitgebracht zou gaan worden.

”Don’t fear the strong, fear the weak for they have something to prove!”

– Some Mad Scientist

Square Enix zal tijdens PAX East in Boston deze week nog meer van de Sapienza Chapter naar het publiek brengen en misschien zelfs wel over toekomstige episodes praten. De eerste episode werd al gauw door veel mensen beschouwd als een geweldige introductie van de game! Bekijk hieronder een grappige gameplay video van de eerste episode gemaakt door TheRussianBadger, een welbekende gamer.

Ben jij na het zien van deze video’s overtuigd dat ondanks het business model (per episode release), de game het wel waard is? En wat vind je er verder van? Laat het ons weten in de reacties hier beneden.  Hitman Sapienza zal vanaf 26 april te spelen zijn op de Playstation 4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek