Bekijk: The Division 60FPS PC Trailer

The Division Wallpaper

Ubisoft heeft gisteren een nieuwe trailer uitgebracht voor hun langverwachte ‘The Division’. De trailer is speciaal gemaakt om de kwaliteit die je krijgt op je PC te laten zien, zo kun je daadwerkelijk zien hoe mooi de game wel niet is!

“Dedicated visuals and technical optimizations”. Dit is wat volgens Ubisoft de trailer ons laat zien, met een framerate van 60FPS gedurende de hele video laat dit de de graphics zien als ze op het hoogst ingesteld zijn. Natuurlijk moet je computer dan wel up-to-date zijn! Ook laat de video weersomstandigheden, schaduwen en combat zien met een paar flinke explosies en shootouts. Bekijk deze adembenemende trailer hier beneden:

De game runt op de Ubisoft Snowdrop Engine en is de eerste game van deze uitgever die zo’n kwaliteit laat zien! Vooral voor een RPG is het grafische aspect van de game daadwerkelijk jaw-dropping. Eerder deze maand zei Ubisoft dat ze de PC versie gelijk wilden houden aan de console versie en hierdoor dachten veel mensen dat de game voor de PC hierdoor achter zou worden gesteld. Ubisoft laat nu weten dat dit niet het geval zal zijn en dat niemand zich zorgen hoeft te maken!

Ook is bekend gemaakt dat alhoewel de console versie van de game een aantal grafische opties zal bevatten, dat de PC versie er natuurlijk veel meer zal hebben. Dit lijkt natuurlijk logisch, maar niet alle games bieden deze luxe, kijk bijvoorbeeld naar Naruto: Ultimate Ninja Storm 4. In ander nieuws: De open beta voor The Division is nu een paar dagen voorbij en heeft door het gehele weekend meer dan 6 miljoen spelers online gehad. Dit is een record die ver uitschiet boven andere next-gen games.

Ga jij The Division halen? Wij in ieder geval wel en verwacht ook een week na de release van ons een mooie review, dus check dagelijks de site voor al je gaming nieuws! De game zal vanaf 8 maart beschikbaar zijn voor de Playstation 4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek