Alle info van Rogue One: A Star Wars Story tot nu toe

Star Wars Rogue One Cast

Rogue One: A Star Wars Story krijgt een trailer en nieuwe afbeeldingen die je al een beeld geven van de film die in december op het witte doek zal verschijnen… (of in jouw downloadlijst). 

Rogue One is een spinoff van Star Wars en speelt zich ook af vóór de originele SW. De eerste promo voor deze nieuwe film is tijdens ABC’s Good Morning America naar het publiek gebracht en daarom kun jij hem hier beneden bekijken:

Velen van jullie de trailer misschien al gespot, aangezien hij al een tijdje te zien is, maar er is nu ook een officiële release date voor de film namelijk, 16 december 2016!

Het verhaal van de film speelt zich af voor de originele filmreeks. Een groep ingehuurde specialisten worden opgeroepen om de plannen voor de Death Star te stelen. De film wordt mede mogelijk gemaakt door Gareth Edwards (director van Godzilla) en er zullen acteurs in spelen zoals Felicity Jones, Diego Luna, Riz Ahmed, Donnie Yen, Ben Mendelsohn, Forest Whitaker en Mads Mikkelsendie we allemaal kennen als Hannibal uit de gelijknamige tv-serie.

Mensen die aan de film hebben gewerkt laten weten dat deze film voelt als een Star Wars film, maar ook weer niet! Waarom is dat dan vraag jij je nu waarschijnlijk af? Nou, de film geeft een frisse blik op een bekende omgeving. Het verhaal en de sfeer wijken af van de originele films maar het speelt zich wel af in de omgeving zoals wij hem kennen met Storm Troopers, vage Emperor figuren en nog meer! Bekijk de afbeeldingen die onlangs uitgekomen zijn hier beneden:

Ben jij benieuwd naar deze spinoff film? Laat het ons weten in de reacties hier beneden en vergeet niet de site in de gaten te houden voor alle gaming nieuwtjes en nog veel en veel meer!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek