Bekijk vanavond de Operation Chimera onthulling

De Rainbow Six Siege: Six Invitational 2018 is begonnen. Dit betekend niet alleen dat we spannende matches mogen aanschouwen binnen de fps-esports. Ook mogen we de onthulling meemaken van het gloednieuwe Siege seizoen: Operation Chimera.

Vanavond, 17 februari, om 22:00 zal Operation Chimera onthuld worden. Tijdens deze onthulling krijgen we meer informatie over het eerste seizoen van Year 3. Het derde jaar van Rainbow Six Siege past de formule van content iets aan. Zo krijgen we het eerste seizoen geen nieuwe map, maar wel twee nieuwe operators. Finka en Lion zijn twee Biohazard specialisten in het Rainbow team die een speciale missie hebben dit seizoen.

In plaats van een nieuwe map ontvangen Siege spelers een event die gedurende vier weken vanaf de start van het seizoen actief zal zijn. Het zogenoemde Outbreak Event is een PvE georiënteerde mode waarin operators het opnemen tegen monsters die zijn gemaakt door het chimera virus.

Bekijk de volledige onthulling vanavond om 22:00 via het Rainbow Six Twitch kanaal. Meer weten over Operation Chimera, of het Outbreak event? Lees dan onze eerdere berichten en aanschouw de onlangs uitgebrachte Teaser Trailers hier.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek