SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Beloningen League of Legends uitgedeeld!

Het 5e League of Legends (LoL) seizoen zit er weer op, sinds gister is het nieuwe pre-season voor seizoen 6 van start gegaan. Dat houd ook in dat de beloningen vast staan, tenminste de beloningen die jij als speler krijgt. Als speler had je tot 10 november 23.59 om jezelf via ranked matches zo hoog mogelijk op te werken, aan de hand van die ranking krijg je beloningen.

 Tiers Rewards

Aan de hand van in welke divisie jij of je team zich begeeft krijg je beloningen, o.a. een Summoner Icon, hieronder staan deze beloningen opgesomd! Bekijk dus snel wat jij zoal verdient het afgelopen seizoen in League of Legends. Ga jij bijvoorbeeld je nieuwe wardskin showen om je vijanden te waarschuwen dat ze tegen iemand strijden die al meer dan 75 keer ranked heeft gewonnen, of zegt jouw nieuwe skin al voldoende?

 tiers

Border Reward

Aan de hand van in welke divisie (zilver, goud, platinum, diamond, challenger) krijg je een rand (zilver, goud, etc..) om jouw champion in het laadscherm voordat de match begint, uiteraard naar de rank waar je in seizoen 5 bent geëindigd.

gdshsdjg 

Victorious Sivir

Spelers met een rank (individueel of team) van Goud 5 of hoger ontvangen deze skin.

sivir

Ranked Team Rewards

Aan de hand van het aantal overwinningen in Ranked teams kon je verschillende wards vrijspelen, bij 25 punten de kleinste, bij 50 de middelste en bij 75 of meer punten de grootste ward. Bekijk hieronder welke ward jij voortaan mag gaan showen!

screen-shot-10-11-15-at-10-40-am-0011

Hoe heb jij het gedaan dit seizoen in League of Legends? Ben je tevreden over je division, of moet je het volgende seizoen er voor gaan zorgen dat jij (en jouw team) het anders gaan aanpakken? Laat het ons weten!

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

 • 10AFCA10

  Zo snel mogelijk…duurt lang

 • Pascal

  Solo rank G5 en dat vind ik ook zat. Volgend jaar ga ik weer voor dezelfde rank.
  Ranked team 5vs5 was B1 en dat moet echt beter kunnen. Ik zou zeggen S2 is zeker haalbaar en daar kunnen we voor gaan!!
  Ranked team 3vs3 was S1 met 9matches… dus helaas geen reward 🙁 krijg hier wel een brons icoontje voor met een ander team. Echter denk ik dat we met de S1 team wel G1 kunnen halen!!

  Btw ik kan niet wachten! MUST HAVE THAT WARD!!! ->sivir skin sucks

  ps: er bestaat ook nog een Master tier XD

 • Nellie

  Ik wil mn zilveren randje!!

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk