Beta 7 voor World Racing Series vrijgegeven

WRC

Afgelopen week heeft PiBoSo Beta 7 voor World Racing Series Simulator vrij gegeven. Deze nieuwe Beta voegt twee nieuwe tracks toe aan het spel. Tevens publiceerde PiBoSo een nieuwe video waarbij Höljes, een van de nieuwe tracks die is toegevoegd, echter nog wel in Beta, is te zien. Wat vooral opvalt is de Dynamische oppervlak van de baan. Inclusief terrein dat zich aanpast zodra er een auto overheen is gereden. Denk hierbij aan bandafdrukken op het asfalt.

We hebben al eerder bericht over World Rally Racing Series van PiBoSo en sindsdien is het spel toch blijven hangen. WRC (afgekort) is van scratch af gebouwd door een enthousiaste groep ontwikkelaars. Zie onderstaande schema voor de belangrijkste aanpassingen en toevoeging die horen bij de nieuwste Beta.

fix: ignition cut-off
fix: improved 3D grass rendering
new: beam axle simulation
new: movable wing support
new: oil pressure
new: water temperature and oil pressure analog gauges support
new: event name
new: output plugins race data
new: SL RD car
new: Sprint Car
new: Holjes track
new: Knoxville track

Wij zouden inthegame.nl niet zijn als we de nieuwste Beta niet zelf zouden downloaden om te zien hoe het spel tot nu toe aan voelt. Dan kan je immers pas echt een indruk overbrengen. Dit hebben we dan ook gedaan. De eerste indruk die er al was van de game is alleen maar verbeterd. De beheersing van de wagens en de reactie die de wagens geven op onverwachtse stuurbewegingen zien er realistisch uit. Ook is het op graphisch opzicht allemaal al stukken beter wat alleen maar ten goede komt. Jammer is alleen nog dat er weinig circuits en weinig wagens voor beschikbaar zijn. Echter is het wel een heerlijk spel en belooft het veel voor de nabije toekomst. Mocht je zelf interesse hebben om het spel uit te proberen. Via deze link is een Demo beschikbaar. Mocht je tot aanschaf over gaan bedenk je dan eerst dat de game nog een early Beta is en het nog wel even duurt voordat de volledige game klaar is.

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek