Beta inschrijvingen voor PlayStation 4 update nu geopend

Playstation 4 logo

De volgende grote firmware patch voor PlayStation 4 is momenteel in de maak. Sony roept de hulp in van hun spelers bij het testen van deze grootste Playstation 4 update door middel van een beta test. Vanaf vandaag kunnen spelers zich hiervoor inschrijven.

De volgende grote update voor PS4 komt er aan. Sony geeft aan wel wat hulp te kunnen gebruiken bij het vooraf testen hiervan door middel van een beta. Hiervoor richten zij zich op hun spelers. Vanaf vandaag kun je je inschrijven om een beta tester te worden. Hierdoor krijg je vooraf al een blik op de verbeteringen en nieuwe features die er aan zitten te komen voor de PS4. Inschrijven kan vanaf vandaag tot en met de start van de beta in februari. Zodra de beta is begonnen sluiten de inschrijvingen.

Voorwaarden

Het inschrijven voor de beta test brengt een aantal voorwaarden met zich mee. Zo moet je bijvoorbeeld minimaal 18 jaar oud zijn om je überhaupt in te kunnen schrijven. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat je in het bezit bent van een PlayStation 4 met internet verbinding. Als laatste heb je nog een SEN account nodig. Wanneer je aan deze voorwaarden voldoet ben je klaar om je in te schrijven. Je kunt je hier registreren als beta tester.

Nadat je bent ingeschreven..

Zodra je geregistreerd bent ontvang je een e-mail met instructies over het downloaden van de beta versie van de volgende update. Sony vermeld hier bij dat je ten allen tijden terug kunt switchen naar je oude software. Verder is het vanaf nu mogelijk om er voor te kiezen in de toekomst automatisch deel te nemen aan PS4 gerelateerde beta’s. Indien je hier voor kiest ontvang je een exclusieve PSN avatar.

Sony zal binnenkort meer informatie verstrekken over wat je kunt verwachten in de beta.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek