Beta Street Fighter 5 van start vanaf 24 juli

Vandaag krijgen de echte fans van Street Fighter 5 die zijn geselecteerd voor de beta codes toegestuurd. De beta codes zullen spelers in de mail krijgen waarmee zij geregistreerd staan op Playstation Network. Deze spelers zijn de eerste van vele die een kans krijgen om de beta uitvoering te gaan testen. De beta zal 24 juli om 03:00 uur s’nachts in Europa beschikbaar gemaakt worden. Deze beta zal enkel speelbaar zijn voor Playstation 4 gebruikers.

De online beta zal spelers de kans geven om een versus match te starten waarin zij het gaan opnemen tegen andere spelers die in de beta zitten. Om te beginnen krijgen spelers de kans om uit vier personages te kiezen. Deze personage zijn, Ryu, Chun Li, M. Bison en Nash. Deze vechters staan paraat en klaar om te vechten. Zaterdag zullen Birdie en Cammy worden toegevoegd om het nieuwe systeem, het zogeheten nieuwe ‘Content delivery system’ te testen. Voor het eerst zal er gebruikgemaakt gaan worden van dit systeem voor Street Fighter 5. Spelers zullen het tegen elkaar gaan opnemen en genieten van totale overwinning of een schaamtevol verlies. De gevechten verlopen gewoon zoals je die gewend bent, maar terwijl je wacht tot je het (opnieuw) tegen je vijand op kunt nemen, wordt je in een trainings- modus gezet. Tijdens de beta zal er geen locale versus zijn, enkel online. Geniet van de beta en neem het op tegen anderen voordat het te laat is. De beta zal beschikbaar zijn tot en met woensdag 29 juli en ergens rond middernacht stoppen.

Bekijk hieronder de trailer van Street Fighter 5 mocht je deze nog niet gezien hebben. In deze trailer kun je een aantal mooie game-play beelden zien. Deze laatste toevoeging van Capcom in de Street Fighter franchise moet een pareltje worden. Zeker als je kijkt naar grafische en speelbare mogelijkheden. Houdt hierbij wel rekening dat Street Fighter 5 nog altijd in ontwikkeling is.

Street Fighter V zal exclusief uitkomen voor de Playstation 4 en PC in het voorjaar van 2016.

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek