Bethesda bezig met 7 nieuwe projecten

Bethesda Game Studios Logo

Na de bekendmaking van van een paar grote projeceten, heeft Todd Howard (Bethesda Game Studios director) in een interview met IGN bekend gemaakt bezig te zijn met in totaal 7 projecten

Bij deze projecten waaronder we al weten, The Elder Scrolls V: Skyrim voor Nintendo Switch en Fallout 4 VR, behoord ook een nieuwe game voor de smartphone. Deze game zal in de voetstappen treden van het succesvolle Fallout Shelter. Of het dezelfde thema zal hebben is niet bekend. Howard gaf hiermee slechts aan dat ze met succes meerdere projecten te gelijke tijd kunnen ontwikkelen.

Over Fallout 4 onthulde Howard dat op dit moment speelbaar is van begin tot einde in VR.

“Er is geen content verwijderd of aangepast(voor de VR), er zijn nog wat problemen met de motoriek, het bewegen door de grote open wereld en de manieren om het mogelijk te ondersteunen. Dat is nog niet af en er is nog genoeg werk te verrichten daarin. Maar de delen die er zijn, zijn vrij ongelooflijk”, aldus Howard

Howard gaf ook aan dat 2 projecten groter zullen zijn dan de projecten die ze al gedaan hebben. Howard beschrijft deze projecten als iets anders, maar wel nog steeds dezelfde soort spellen waar mensen ons mee associëren. Op de E3 van 2016 zei Howard dat de studio bezig is met The Elder Scrolls 6, maar dat dit nog ver in de toekomst ligt. We zullen zeer waarschijnlijk eerder wat horen van de andere twee grote projecten dan van Elder Scrolls 6.

Fallout VR

Dit gezegd te hebben, wellicht zien of horen we tijdens de presentatie van Bethesda op de aankomende E3, welke van deze projecten het licht gaat zien. Deze presentatie zal worden gehouden op zondag 11 juni.

Bron: IGN

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek