Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  3 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  4 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  5 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  5 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Bethesda bezig met 7 nieuwe projecten

Bethesda Game Studios Logo

Na de bekendmaking van van een paar grote projeceten, heeft Todd Howard (Bethesda Game Studios director) in een interview met IGN bekend gemaakt bezig te zijn met in totaal 7 projecten

Bij deze projecten waaronder we al weten, The Elder Scrolls V: Skyrim voor Nintendo Switch en Fallout 4 VR, behoord ook een nieuwe game voor de smartphone. Deze game zal in de voetstappen treden van het succesvolle Fallout Shelter. Of het dezelfde thema zal hebben is niet bekend. Howard gaf hiermee slechts aan dat ze met succes meerdere projecten te gelijke tijd kunnen ontwikkelen.

Over Fallout 4 onthulde Howard dat op dit moment speelbaar is van begin tot einde in VR.

“Er is geen content verwijderd of aangepast(voor de VR), er zijn nog wat problemen met de motoriek, het bewegen door de grote open wereld en de manieren om het mogelijk te ondersteunen. Dat is nog niet af en er is nog genoeg werk te verrichten daarin. Maar de delen die er zijn, zijn vrij ongelooflijk”, aldus Howard

Howard gaf ook aan dat 2 projecten groter zullen zijn dan de projecten die ze al gedaan hebben. Howard beschrijft deze projecten als iets anders, maar wel nog steeds dezelfde soort spellen waar mensen ons mee associëren. Op de E3 van 2016 zei Howard dat de studio bezig is met The Elder Scrolls 6, maar dat dit nog ver in de toekomst ligt. We zullen zeer waarschijnlijk eerder wat horen van de andere twee grote projecten dan van Elder Scrolls 6.

Fallout VR

Dit gezegd te hebben, wellicht zien of horen we tijdens de presentatie van Bethesda op de aankomende E3, welke van deze projecten het licht gaat zien. Deze presentatie zal worden gehouden op zondag 11 juni.

Bron: IGN

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel. Naast gamen en esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek