Bethesda geeft informatie over The Elder Scrolls games op E3

The Elder Scrolls Online Summerset

Bethesda heeft in hun E3-persconferentie informatie gegeven over twee Elder Scrolls games, namelijk Legends en Online. The Elder Scrolls Legends zal een visuele update krijgen en nieuwe kaarten. The Elder Scrolls Online presentatie ging over de DLC Summerset en gaf informatie over aankomende DLC.

Bethesda heeft in hun E3-persconferentie aandacht besteed aan twee games van The Elder Scrolls. Legends en Online zijn beiden aan bod gekomen. The Elder Scrolls Legends zal een visuele update krijgen en nieuwe kaarten. De visuele update is een volledige update van de animaties van alle kaarten in de game. Daarnaast zal de game gereleased worden op de Switch, PS4 en Xbox One. Je kunt vandaag al aan je console progressie beginnen. Als je de game namelijk speelt op je mobiel of tablet wordt de progressie overgezet naar de console versie.

Online

Het tweede segment van The Elder Scrolls ging over de Online game. In de presentatie werd kort aandacht besteed aan de nieuwe DLC Summerset, die op dit moment beschikbaar is. Daarnaast werd informatie gegeven over twee aankomende DLC. De eerste aankomende DLC is een dungeon DLC genaamd Wolfhunter. Deze DLC zal draaien om weerwolven. De tweede DLC is een story DLC en zal zich focussen op de regio Murkmire. De story DLC draait om de Argonian cultuur.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek