Bethesda geeft nieuws over Prey op de E3 show

Prey

Bethesda heeft ons veel informatie gegeven over Prey. Het meest interessante nieuws voor dit moment is dat er een gratis update aankomt, die 3 nieuwe modes zal toevoegen aan de game. Daarnaast is er informatie gegeven over de aankomende DLC.

Prey is vorig jaar uitgekomen en de ontwikkelaars zijn nog volop met de game bezig. Op de E3-persconferentie van Bethesda hebben de ontwikkelaars informatie vrijgegeven over de projecten waar ze op dit moment mee bezig zijn. Het eerste project is een gratis update die morgen uit zal komen. Deze gratis update voegt 3 nieuwe modes aan de game toe: story mode, new game+ en survival mode. De survival mode biedt extra uitdaging voor de hardcore spelers. Later deze zomer zal ook de mode Typhon hunter nog toegevoegd worden aan Prey. In Typhon Hunter speel je 1v5 en de 5 spelers zijn mimics. De mimics kunnen in voorwerpen veranderen om de ene speler te verassen.

Prey Mooncrash

De ontwikkelaars van Prey hebben ook aangekondigd dat ze met een nieuwe DLC bezig zijn. In de nieuwe DLC, genaamd Mooncrash, zal elke playthrough anders zijn. De vijanden en de loot zijn namelijk elke keer als je speelt anders. De DLC Mooncrash volgt de filosofie van de game, namelijk dat het spelen van de game elke keer anders moet zijn dan de keer ervoor.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek