Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  8 uur ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 dag ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  3 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  3 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  5 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  5 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  6 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Bethesda is iets groots van plan, maar wat?

Bethesda Game Studios Logo

Bethesda Game Studios, de bekende ontwikkelaars van onder andere Fallout 4 en The Elder Scrolls hebben een aantal grote projecten klaar staan voor ons. Er werd verwacht dat er aan een nieuwe The Elder Scrolls game werd gewerkt, maar het lijkt er op dat ze bij Bethesda nog grotere plannen voor de toekomst heeft dan enkel Fallout en The Elder Scrolls.

Het gaat hierbij om “grote projecten” die we kunnen vergelijken met de Fallout en TES universum, het zal dus niet in de richting van DOOM of Dishonored gaan vallen. Dit is namelijk omdat deze twee games niet door Bethesda zijn ontwikkeld, maar enkel zijn uitgeven door Bethesda Softworks. Het gaat hier dus echt om een project van Bethesda Game Studios, de verantwoordelijke achter TES en Fallout 3 tot Fallout 4.

Een dag geleden bij DICE in Las Vegas vroeg Pete Holmes de director van Fallout 4, Todd Howard, wat hij en zijn team van plan zijn, nu Fallout 4 al geruime tijd op de markt is. Howard vertelde Pete dat ze eerst moesten zorgen dat alle DLC’s voor Fallout 4 klaar staan met updates zoals Survival Mode. Het volgende wat hij zei was niet echt wat we verwacht hadden, maar klinkt wel heel interessant.

“We actually have three kinda longer-term projects we’re doing that are all—we’ll talk about them at a much future date, but they’re different than anything we’ve done before, while also being a Bethesda-style game, big and crazy—in many ways different than things we’ve done before.” -Todd Howard

De nieuwe Studio van Bethesda in Montreal zou volgens Todd op dit moment vooral bezig zijn met de mobiele ondersteuning van de Bethesda games zoals Fallout Shelter en de nog niet uitgebrachte Card Game gebaseerd op The Elder Scrolls. Maar, zei hij… Er komt binnenkort een veel mooier project aan waar deze studio zich mee bezig gaat houden.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek

Recent online

Profielfoto van Darkness
Profielfoto van Azari
Profielfoto van Peter Ernster
Profielfoto van Helldon
Profielfoto van remcob93
Profielfoto van owning
Profielfoto van Rowdreas
Profielfoto van Milkybum