Bethesda komt met een nieuwe Doom: Doom Eternal

Tijdens de persconferentie van Bethesda hebben we een reveal gekregen van een nieuwe Doom. Doom Eternal wordt de volgende game in de reeks. Twee keer zoveel demons en een sterkere personage om mee te spelen. Quakecon in augustus zullen we een flink aantal extra informatie over de game krijgen.

Bethesda heeft geluisterd naar de Doom fanbase. Vele toevoegingen aan de nieuwe game , komen voort uit de wensen van de community. Helaas hebben we slechts dit kleine beetje aan informatie gekregen. We zullen moeten wachten tot Quakecon waar ze meer over de game zullen gaan onthullen. Tot dan kun je hier de trailer bekijken van Doom Eternal.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek