Bethesda kondigt Fallout Anthology bundel aan

Bethesda heeft vandaag Fallout Anthology aangekondigd. Dit is een speciale Fallout bundel met alle games die in deze reeks tot nu toe zijn uitgebracht. De games worden geleverd in een FatBoy-mininuke set. De bundel zal alleen verschijnen voor op de PC. En een must-have voor de die-hard Fallout fans. Wie wil er naast de Pipboy nu niet een FatBoy-mininuke op zijn bureau hebben liggen ?

Vice-President van Bethesda Pete Hines heeft tijdens de QuakeCon Fallout Anthology aangekondigd  de game bundel onder de game bundels. Dit bundel die mooi verpakt is in een FatBoy-mininuke zal alle Fallout games inclusief de DLC’s die tot nu toe zijn uitgebracht in deze reeks bevatten.

  • Fallout.
  • Fallout 2.
  • Fallout Tactics.
  • Fallout 3: Game of the Year edition.
  • Fallout: New Vegas Game of the Year Edition.

Fallout 4 zit hier niet bij, maar bethesda heeft rekening gehouden door extra ruimte vrij te maken in de FatBoy-Mininuke zodat je daar ook je kopie van Fallout 4 in kunt plaatsen. De console gamers zullen helaas teleur gesteld worden met deze release. Er zal geen speciale Fallout Anthology editie verschijnen met alle Fallout games die verschenen zijn op de consoles in de loop der tijd. Dit om de simpele reden dat alleen Fallout 3 en Fallout: New Vegas zijn uitgebracht voor op de consoles door Bethesda. En zolang Bethesda geen plannen heeft om de eerdere versies van Fallout te remasteren voor de consoles zal er dan ook geen speciale Fallout bundel worden uitgebracht voor de console spelers.

Fallout Anthology wordt op 2 oktober in de winkels verwacht en zal naar alle waarschijnlijkheid ook te pre-orderen zijn binnenkort. Een must have voor elke die hard Fallout fan. Wie al eerder dit jaar Fallout 4 gepreorderd heeft zodat hij binnenkort beschikt over een PipBoy die ook nog daadwerkelijk werkt , zou je dit nieuwe bundel 2 oktober gewoon moeten aanschaffen!

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek