Bethesda laat tien minuten aan Rage 2 gameplay zien

Rage-2

Ontwikkelaar Bethesda heeft op hun youtube kanaal een video uitgebracht met tien minuten gameplay van Rage 2.

De gameplay in kwestie bevind zich momenteel nog in de pre-bèta fase, dus verandering kunnen nog altijd plaatsvinden. In de video zijn onder andere de speciale krachten van spelers in de game te zien, maar ook hoe men het opneemt tegen een vijand in een mech-pak

Rage 2 komt op 14 mei uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het spel word in samenwerking met ontwikkelaars Avalanche en id Software ontworpen.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek