Beyond Good and Evil 2 gameplay footage op de E3

Beyond Good and Evil 2

Ubisoft heeft op hun E3-persconferentie een nieuwe trailer van Beyond Good and Evil 2 getoond. Naast de nieuwe trailer zagen we ook een kort stukje pre-Alpha gameplay. De laatste aankondiging betreft de aankomende game is een project, waarin mensen over de hele wereld content kunnen creëren dat onderdeel kan worden van de game.

Beyond Good and Evil 2 is de tweede game waar op de Ubisoft E3-persconferentie aandacht aan werd besteed. De game hebben we natuurlijk vorig jaar al gezien met een teaser trailer en dit jaar wordt hier een trailer en gameplay footage aan toegevoegd. De trailer laat een aantal van de karakters zien die onderdeel zullen zijn van de game. De gameplay beelden waren een kort filmpje van pre-Alpha footage. In de gameplay video zagen we de hoofdstad van de game en een klein stukje combat.

Space Monkey Program

De nieuwe beelden van Beyond Good and Evil 2 waren niet het enige dat Ubisoft heeft laten zien. Ze hebben ook laten weten dat er een open invitation is vanaf vandaag, die het Space Monkey Program heet. Het Space Monkey Program is een samenwerking met Hitrecord en heeft als bedoeling dat mensen content kunnen creëren dat uiteindelijk onderdeel wordt van de game. Je kunt bijvoorbeeld muziek of art maken, dat uiteindelijk onderdeel kan worden van de game.

Later dit jaar zal het BGE Fest plaatsvinden. Tijdens dit evenement zal meer over de game bekend worden. Het laatste nieuwtje is dat er een exclusieve Knox figurine beschikbaar zal zijn in de Ubisoft store.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek