Beyond Two Souls in de Playstation Plus games van Mei

Playstation Plus

De Playstation Plus games voor de maand mei zijn bekend. Als headliners hebben we deze maand Beyond: Two Souls en Rayman Legends. Weer krijgen de Plus members een paar zeer goede games voorgeschoteld.

Aan het einde van de maand mei komt Detroit: Become Human uit. Deze game is van dezelfde makers als Beyond: Two Souls. In deze game speel je de hoofdpersonage Jodie en de bovennatuurlijke entiteit. In deze meeslepende thriller staan de keuzes die je kan maken centraal. De karakters in deze game hebben de gezichten van onder andere Ellen Page en Willem Dafoe. Een leuke gratis voorproefje van Quantic Dreams op hun aankomende game.

Rayman Legends behoeft nauwelijks uitleg. Sinds begin van Playstation is onze vriend Rayman te vinden op deze console. In Rayman Legends strijden Rayman en Globox tegen nieuwe monsters. Met behulp van Murfy moeten zij wakker worden om de nachtmerries te bestrijden. Alleen dan kunnen ze de Teensies redden.

Risen 3: Titan Lords en Eat Them! zijn de gratis spellen voor de PS3 eigenaren onder ons. Voor de mensen die nog op de PS Vita spelen, komt er King Oddball en Furmins bij de gratis spellen.

De games voor mei 2018:

Hieronder de lijst met games die verdwijnen aan het einde van april:

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek