The Big Bang Theory; twee nieuwe seizoenen bevestigd

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory is één van de meest succesvolle comedy series op tv. Er werd afgelopen nacht aangekondigd dat de serie op zijn minst nog twee nieuwe seizoenen zal krijgen.

Zoals aangegeven werd door een Amerikaanse nieuwspagina, zullen de hoofdpersonen van deze populaire comedy, Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg en Kunal Nayyar allemaal terugkomen voor minimaal 48 afleveringen. Dit is genoeg voor alleen al seizoen 11 en 12. Bekijk hier beneden even een memorabel moment van seizoen tien, om je alvast klaar te stomen voor de volgende seizoenen!

De vernieuwing van de show was uitgesteld doordat twee castmembers niet zo heel blij waren met hun salarissen. Melissa Rauch en Mayim Bialik zijn beiden in seizoen drie in de serie gestapt en hebben net als de andere hoofdpersonen ook een sterke storyline. Maar hun salarissen hingen nog steeds op €150.000 per afleveringen, tegenover het feit dat andere hoofdrolspelers een miljoen mee naar huis nemen.

Er komt ook nog een prequel van the Big Bang Theory. Hierin zal een jonge Sheldon gespeeld worden door Big Little Lies acteur Lain Armitage. Deze serie staat gepland om in de herfst van 2017 een televisie-debuut te maken.

Ben jij blij dat The Big Bang Theory nog twee seizoenen krijgt? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek