Binnenkort Mario items in Animal Crossing: Pocket Camp

Mario Pocket Camp

We krijgen al enige tijd onze vrije uurtjes prima om door het spelen van Animal Crossing: Pocket Camp. De game brengt regelmatig updates uit die het spel verbeteren of nog leuker maken. Recentelijk is via Twitter bekend gemaakt dat er items uit Super Mario op komst zijn naar de mobile game.

De mobile game Animal Crossing: Pocket Camp is nu al enkele maanden uit. Momenteel is het nog razend populair en wordt het overal ter wereld gespeeld. Nintendo brengt tot op heden dan ook nog regelmatig updates uit waarin nieuwe content, zoals nieuwe dieren, aan het spel toegevoegd wordt. Via het officiële twitter kanaal van de game is nu een aankondiging over een aankomende update gedaan. Hierin wordt gevraagd wie er klaar is voor Super Mario gethematiseerde items in Animal Crossing: Pocket Camp. Hierbij is een plaatje gepost waarin wij al een klein beetje van deze items kunnen bekijken. Zo komen hier piranha planten, invincibility stars, green shells en mushrooms in beeld. In de post staat dat wij deze items binnenkort kunnen verwachten gevolgd door de tags #PocketCamp en #MAR10. Buiten dat #MAR10 voor 10 maart staat heb je wellicht al gezien dat deze combinatie van letters en cijfers het woord ‘Mario’ vormt. Hierdoor verwacht ik zelf dat deze update op 10 maart uit zal komen.


Op de hoogte blijven

Indien je op de hoogte wilt blijven van Animal Crossing: Pocket Camp kun je het twitter kanaal volgen. Tevens heeft het spel een eigen website. Hierop vind je informatie over onder andere server issues en andere problemen, de characters en een guide voor beginners. Het spel is te downloaden via de App Store en Google Play.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek