Binnenkort verkrijgbaar bij Game Mania: Totaku figurines

Totaku Collection

Na het grote succes van Nintendo’s Amiibo figurines presenteert Game Mania ons binnenkort een nieuwe collectie verzamelfiguren: TOTAKU Collection. Dit is een serie figurines die gebaseerd word op personages uit verschillende gaming franchises. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan Crash Bandicoot. De collectie is vanaf maart 2018 exclusief verkrijgbaar bij Game Mania winkels in Nederland en België.

De eerste figurines kun je al bekijken en pre-orderen via de Game Mania webshop en de Game Mania winkels. Verder is er al aangegeven dat Game Mania in de nabije toekomst pakketten gaat lanceren waarin je een videogame kunt kopen met de bijbehorende figurine. Dit wordt mogelijk gemaakt door de goede band tussen de uitgevers van TOTAKU Collection met verscheidene publishers. Tevens zullen er in 2018 meerdere figurines uitgebracht gaat worden. Hierbij kun je denken aan personages uit verscheidene populaire reeksen als God of War, Ni no Kuni II en Sea of Thieves.

De eerste wave TOTAKU Collection figurines

De figurines zullen allemaal een hoogte hebben van 10 centimeter hoog. Tevens zijn ze geproduceerd met een oog voor detail. Het lijkt er vooralsnog op dat de figuurtjes geen verdere functie hebben buiten het feit dat ze leuk zijn om te verzamelen. Je kunt de figurines kopen voor een bedrag van 14,98 per stuk.
De eerste reeks figurines bestaat uit:

  • Little Big Planet: Sack Boy
  • WipEout: Feisar FX-350
  • Crash Bandicoot: Crash Bandicoot
  • Tekken: Heihachi Mishima
  • Bloodborne: The Hunter
  • PaRappa the Rapper: PaRappa the Rapper

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek