BioShock: The Collection upgrade gratis voor PC

BioShock: The Collection

Goed nieuws voor PC gamers die BioShock op hun Steam account hebben staan: de opkomende remaster, BioShock: The Collection, is wellicht wel gratis voor jullie!

Afgelopen week heeft 2K Games eindelijk officieel aangekondigd dat er een remaster van BioShock, BioShock 2 en BioShock Infinite aankomt. Eindeloze weken aan geruchten zijn bij deze dus bevestigd.

BioShock: The Collection

De games zullen gebundeld worden als BioShock: The Collection. Deze bundel zal in Europa op 16 september dit jaar het licht zien. Alleen de eerste twee delen zullen een remaster krijgen op PC, terwijl consoles zowel de eerste twee delen als Infinite als remaster zullen krijgen. Alle platformen zullen de mogelijkheid hebben om de gehele bundel aan te schaffen, maar op PC is het laatste deel dan geen remaster, maar de reguliere versie uit 2013. De reden hiervoor is omdat Infinite al mooi uitziet op PC en gladjes loopt op de hoogste settings. De remasters zullen op 1080p lopen op 60 fps.

BioShock: The Collection

De bundel zal bestaan uit alle delen van de serie en alle DLC. De multiplayer van BioShock 2 zal echter niet aanwezig zijn in de bundel. Wel is er een docu inbegrepen genaamd “Imagining BioShock”, waarin regisseur Ken Levine en lead artist Shawn Robertson commentaar geven op de games.

De bundel ziet er dan als volgt uit:

BioShock

  • Museum of Orphaned Concepts DLC
  • Challenge Rooms DLC
  • Director’s Commentary: Imagining BioShock

BioShock 2

  • Géén multiplayer
  • Minerva’s Den DLC
  • Protector Trials DLC

BioShock Infinite

  • Clash in the Clouds DLC
  • Burial at Sea – Episode 1 DLC
  • Burial at Sea – Episode 2 DLC
  • Columbia’s Finest Pack DLC

Er is echter niet alleen slecht nieuws voor PC gamers: spelers die een van de eerste twee delen al op Steam hebben staan, krijgen de remaster upgrade gratis! De Steam Summer Sale loopt nog tot 4 juli, dus nu is de beste kans om de games voor een prikkie te scoren. De eerste twee delen staan voor €3,99 op Steam. Infinite is voor €7,49 te krijgen, maar zoals eerder gezegd zal deze game geen remaster krijgen op PC.

BioShock: The Collection is vanaf 16 september verkrijgbaar op PC, PS4 en Xbox One en zal rond de €60,- kosten.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek