BioWare grapt over Spider-Man’s waterplas drama

EA verandering

Tijdens PAX West laat BioWare een aantal nieuwe details los omtrent Anthem. Tijdens de presentatie echter maken de ontwikkelaats een grappige opmerking over een waterplas in het spel. Dit is een komische reactie op alle onzinnige kritiek die Insomniac Games ontving voor Spider-Man’s waterplassen.

Spelers over de hele wereld zijn de afgelopen dagen in de ban over Spider-Man. De game die deze week op de Playstation 4 zal verschijnen zou een downgrade hebben gekregen. Dit is echter niet waar. Er zijn aanpassingen gemaakt aan de manier waarop waterplassen zich vormen en de belichting in het spel. Veranderingen tijdens de ontwikkeling van een game zijn heel erg normaal.

Tijdens PAX liet een BioWare developer een screenshot zien en begon er over te vertellen. Zodra hij het woord ‘puddle’ liet vallen wist het publiek al hoe laat het was.

“In this screenshot — there is a lot to unpack here — but most importantly, you’ll see that there is a puddle in the ground right in the middle there. So before we move on, there’s a 98% chance that puddle is gonna be changed, moved, reduced…”

De nieuwe trailer voor Anthem kan je hier terugvinden. Deze is vanmorgen opgedoken. Spider-Man zal eind deze week verschijnen voor de Playstation 4. Dan kan je voor jezelf beslissen of de waterplassen er goed genoeg uit zien!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek