BioWare reageert op Mass Effect Andromeda kritiek en zorgt voor verbeteringen

Andromeda

Mass Effect: Andromeda is nu een weekje verkrijgbaar en BioWare heeft ontzettend veel feedback gekregen van spelers, reviewers, andere ontwikkelaars en ga zo maar door. BioWare maakt 4 april bekend welke onmiddellijke acties zij ondernemen om Andromeda te verbeteren.

De statement meldt dat ze een hoop feedback hebben gekregen. Soms positief, maar soms ook negatief. Al deze feedback is noodzakelijk voor de toekomstige ondersteuning van de game. Dinsdag 4 april maakt BioWare bekend welke acties zij gaan ondernemen om de game te verbeteren. We weten denk ik allemaal wel waar die verbeterpunten zitten.

Ze laten het er zeker niet bij, ook nu niet. De ontwikkelaars werken volgens de statement de klok rond om alle feedback te verzamelen en ideeën te bedenken om de game te verbeteren en er verder aan te bouwen.

De nieuwe ruimte-RPG van BioWare verscheen iets eerder deze maand en de game kreeg ontzettend veel kritiek vanwege de aanwezigheid van vele glitches, bugs en vreemde animaties. Wij gaven de game een 7.4. De review kun je hier lezen.

“Maar voor Mass Effect Andromeda komen ze niet echt in de buurt van Deel 1 & 2. Het duurt even voor dat de verhaal lijn verrassend wordt en er komen vele elementen naar voren die in voorgaande delen beter gedaan zijn. Hou er zeker rekening mee dat Mass Effect: andromeda niet de Mass Effect is waar je op had gehoopt.” Aldus Owning, reviewer voor Mass Effect: Andromeda

Heb jij de nieuwe Mass Effect al in huis? Laat ons dan vooral weten wat jij vind van dit deel ten opzichte van voorgaande delen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek