Black Desert character creator vanaf nu beschikbaar

Black Desert, de Koreaanse MMORPG van Pearl Abyss, zit in het laatste stadium van beta-testing. Dat betekent dat de game naar verluid binnen een aantal weken uit zal komen – 18 februari, om precies te zijn. De developers hebben vandaag de character creation online gezet, die nú al bekend staat als de meest uitgebreide character creator ooit.

Black Desert is een open wereld MMORPG, waarbij de nadruk in de gameplay ligt op action-based combat. Pearl Abyss ontwikkelde speciaal voor de game hun eigen “Black Desert”-engine, om de wereld zo naadloos in elkaar over te laten lopen bij het renderen. Skills worden geactiveerd door middel van combo’s bij de gevechten. De speler kan kiezen uit de volgende classes: Fighter, Valkyrie, Archer, Ranger, Wizard, Sorcerer, Giant, Blader en Tamer. De classes zijn echter gender-exclusief: zo is een Ranger altijd een vrouwelijk personage en een Archer altijd mannelijk.

maxresdefault (3)

De game kwam vorig jaar uit in Korea, Japan en Rusland. Hierbij maakten spelers gebruik van het welbekende free-to-play systeem, iets dat de westerse spelers helaas ontnomen is. Wij moeten namelijk wel betalen voor de volledige game. Pre-orders kunnen via deze site geplaatst worden.

De character creator is vanaf vandaag voor iedereen beschikbaar en lijkt inderdaad de uitgebreidste character creator in de geschiedenis van gaming te zijn. Werkelijk alles is aan te passen; van de dikte van je haar tot aan de grootte van je biceps. Het is dus niet langer een droom om je eigen kop in een video game te hebben; met een goed oog en veel geduld, kan je iedereen namaken die je wil. Het is ook mogelijk de characters die je nu maakt, op te slaan en mee te nemen naar de daadwerkelijke game.

black-desert-control

black-desert-online-anne-hathaway

cc2

Bekijk hieronder hoe de character creator in zijn werk gaat.

Download de character creator hier en deel je mooiste (of lelijkste) resultaten met ons!

 

Black Desert zal (naar verluid) vanaf 18 februari beschikbaar zijn voor PC.

 

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek