Black Desert Closed Beta vanaf woensdag!

BDO

Nog even en dan is het zover, na lang wachten en een hoop gezeur en gezanik vanuit het Westerse kantje van de wereld komt de Koreaanse MMORPG Black Desert Online eindelijk richting Europa en NA! Vanaf vandaag is voor de mensen met een Beta key de game al te downloaden en vanaf woensdag kunnen die mensen beginnen met de allereerste Closed Beta!

De game zal dus vanaf vandaag al te downloaden zijn, dus heb jij een Beta key, aarzel dan niet en klik op deze link om te beginnen. Heb jij een key, dan hoef je je alleen maar even een account aan te maken en je code in te vullen, daarna wordt je doorverwezen naar de download link. Heb jij nog geen beta key? Jammer.. maar troost jezelf, de game is onderweg!!

bg_black7

Wat misschien wel eens de mooiste MMORPG zal kunnen gaan worden, een begin van een nieuw tijdperk voor onze role players! Deze game brengt aspecten vanuit Guild Wars 2, Blade & Soul, Assassin’s creed, Archeage.. Noem het maar op! Archeage staat bijvoorbeeld bekend om naval combat en player-owned boats, laat het nu net zo zijn dat Black Desert dit ook bied en misschien nog wel veel intenser! Daarom hebben wij voor jullie een lijstje met een aantal features, dit zijn ze natuurlijk niet allemaal, want de game zal nog veel en veel groter worden.

  • Action Combat, volledig aan te passen naar hoe JIJ als speler het fijn vind!
  • Een eigen engine genaamd de ”Black Desert” engine die ervoor zal zorgen dat deze game visueel elke andere MMORPG de grond in stampt.
  • Een actuele wereld waarin NPC’s altijd op andere plekken te vinden zullen zijn, niet instanced based, maar daadwerkelijk ”levende” NPC’s die in de open wereld net als jij gewoon reizen.
  • Klimmen net als in Assassin’s Creed en op elke mogelijke ledge gaan zitten, liggen of aan hangen.
  • ”Black Spirit” Guide, deze zal jou de hulp bieden wanneer jij hem nodig hebt.
  • Genoeg classes en crafting mogelijkheden.
  • Player housing, boating en gardening.
  • Dungeons, Raids en andere capriolen.
  • 20151015113301a0e86kme52ygdgb9
En dit is nog maar een deel van alle features die de game uiteindelijk zal gaan krijgen, nadat de beta voorbij is zullen wij voor jullie natuurlijk weer een mooi verslagje klaar hebben om ook voor degene die er niet bij waren genoeg informatie in de wereld te brengen. Dit zodat iedereen lekker up-to-date kan blijven en ook zal weten of de hype die de game brengt terecht is. Laat ons weten wat jij vind in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek