Black Desert: Launch Trailer

Black Desert Online MMORPG

Black Desert Online is sinds gisteren officieel speelbaar voor iedereen die het spel gekocht heeft, en hier is ook een mooie launch trailer bij van toepassing gekomen. De trailer laat een hoop quotes zien van bekende MMORPG en gaming websites. Bekijk de trailer hier!

Waarschijnlijk ben jij al lang bezig met vissen, of het inhakken van de lelijke kop van een Imp, maar wij hebben een hele mooie trailer die laat zien hoe groot en divers de wereld van de game is. De trailer is officieel van 2 maart maar werd door veel mensen pas later gezien, inclusief door mij. Dus voor de mensen die hem net als ik gemist hebben, hier is hij dan: De launch trailer van Black Desert Online.

Iedereen die de vorige trailer gezien had was waarschijnlijk nu nog een ‘t cringen over de meest irritante stem van 2016 maar deze trailer laat pas echt zien hoe mooi, groot en bruut dat deze game wel niet is. Je ziet gebieden die veel mensen op Russische en Koreaanse servers nog niet betreden hebben omdat de map gewoon zo vast en groots is. Ik zelf ben na een aantal dagen pas eindelijk in een groter stadje aangekomen gewoon puur door de hoeveelheid aan gameplay die de game te bieden heeft.

”A Role Player’s Dream”

-Kotaku

Black Desert Online is 3 maart uitgekomen voor de PC en is te krijgen vanaf €29,99. Heb jij de game nog niet en wacht je liever op een review of dergelijke? Wees dan zeker dat je onze site in de gaten houdt, een review is onderweg! Laat ons weten wat jij tot nu toe vind van de game mocht je hem wel al spelen, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

 

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek