Black Desert Online gaat tijdelijk in uitverkoop

Vanaf vandaag (16 september) tot en met 26 september zullen er twee speciale aanbiedingen volgen voor de MMORPG Black Desert Online. Hierdoor kunnen nieuwe spelers de game kopen voor een prijs die nog nooit goedkoper is geweest dan tijdens deze uitverkoop.

De eerste aanbieding waar je voor kunt kiezen is de Starter’s Package. Deze is gedurende de uitverkoop aangeboden voor €9,99. Met deze versie van de game ben je meteen start klaar en hoef je nooit meer een cent aan de game uit te geven. Er zijn namelijk geen maandelijkse abonnement kosten en alle toekomstige DLC en content wordt gratis aangeboden.

De tweede aanbieding is 30% korting op de Traveler’s Package en de Explorer’s Package. Hierdoor kost de Traveler’s Package tijdelijk maar €19,99 en de Explorer’s Package nu tijdelijk €34,99. Tijdens deze uitverkoop zullen beide packages drie ‘seven-day guest passes’ bevatten. Hiermee kun je dus tot drie vrienden zeven dagen lang mee laten spelen zonder dat het ze iets kost. Zodra de guast pass verlopen is kunnen zij de game aanschaffen om verder te gaan waar ze zijn gebleven.

black desert online

Zoals ik al zei heeft Black Desert Online geen abonnement kosten zoals World of Warcraft dat wel heeft. Alle toekomstige content wordt gratis aangeboden. Wél maakt Black Desert gebruik van een cash shop. Deze is vergelijkbaar met deze in Guild Wars 2. In de cash shop kunnen spelers cosmetische items kopen die een kleine bonus kunnen geven.

De uitverkoop start vandaag en zal 26 september eindigen. Lees hier onze review van Black Desert Online. Wij gaven deze game een 9,1!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek