Black Desert Online Global Costume voting begint vandaag

Black Desert Online Global Design

Pearl Abyss heeft het stemmen op de main event van de Black Desert Online Global Costume Design contest gestart. Spelers kunnen geen nieuwe designs meer uploaden voor de wedstrijd en het stemmen is dus begonnen.

Spelers van over de hele wereld zullen gaan kiezen welk design het tot de finale mag schoppen. Na het stemmen zullen de top 10 wereldwijde designs het tegen elkaar gaan opnemen om voor de hoofdprijs te gaan strijden.

De uiteindelijke winnaar zal 10 duizend dollar ontvangen, een speciale in-game title en het winnende design zal in de game nagemaakt worden. De overige prijzen zijn o.a. 3 duizend dollar voor beste design per gebied. Ook de designs van 2e plaats winners zullen mee worden genomen in overweging om na te maken voor in de game zelf.

Zie hier alvast een design uit Rusland.

black desert online global design

Volgens Kim Seoyoon, hoofd van de Black Desert Online Business Division van Pearl Abyss, had niemand de vele entries verwacht. Kim zegt onder de indruk te zijn van de positieve reactie en alle support vanuit de community. Dit is dan ook de eerste global event van Black Desert Online.

Volgens Kim hebben veel getalenteerde artiesten van over de hele wereld meegedaan en zal het moeilijk worden om een winnaar te kiezen. Dat zal naarmate de wedstrijd verder gaat, en het dichterbij de finale komt waarschijnlijk alleen maar moeilijker worden.

Het stemmen voor de global top tien winnende ontwerpen zal dan ook vandaag beginnen. Op 2 april stopt het stemmen. De winnende designs zullen dan door gaan naar de finale, die begint op 4 april en eindigt op 9 april. Van elke regio zijn op dit moment nog een aantal designs die meedoen. De stijlen van de ontwerpen verschillen enorm van elkaar. Met sommige in hoog detail, en andere die voor een wat vrolijker en simpel design gaan.

Vergeet vooral niet te stemmen!

 

 

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek