Black Desert Online headstart voorbij, launch begint

Black Desert Online

Eindelijk is het dan zover, de officiële release dag voor Black Desert Online in het Westen is aangebroken! Ik heb hem al een paar dagen kunnen spelen samen met de andere headstarters, maar voor de overige spelers is vandaag dan de échte release dag. Wij wensen jullie veel succes met het uitvogelen van deze complexe game.

Voor de mensen met de duurste pack begon de game 28 februari. Als als het gaat om (pre-)order packs die na 26 februari gekocht waren, is daar een hoop miscommunicatie bij geweest. Pre-orders ná 26 februari veranderden namelijk automatisch in gewone orders, waardoor kopers van deze packs niet meer mochten deelnemen aan de headstart. Maar dat terzijde: de game is fantastisch! Een grote complexe wereld die voor je open gaat, je kunt zóóó ontiegelijk veel in deze game doen. Om een paar voorbeelden te noemen:

  • Fishing, dit wordt als een kleine mini-game gedaan en is daarom anders dan in andere MMORPG’s. Ook kun je je eigen vissersboot maken en de zee op gaan voor meer soorten vis.
  • Housing, Workers, Nodes etc. Deze feature zorgt ervoor dat jij ruimtes kunt opkopen voor meerder doeleinden. Ik heb bijvoorbeeld in de eerste town een woonruimte, werkruimte voor mijn arbeiders (die je kunt huren), een opslagruimte en een woonruimte voor mijn werkers. Met nodes kun je jouw turf uitbreiden en zo zullen meer workers beschikbaar zijn om voor jou te gaan gatheren, je hoeft ze alleen maar bier te geven om hun stamina hoog te houden.
  • Horse Breeding, je kunt in deze game je paarden volledig beheren.
  • Pets en mounts moeten gevoerd worden als je wilt dat ze nog iets voor jou doen.
  • Geweldige combat met een combinatiesystem in plaats van op nummers op je keyboard rammen.
  • Mooie graphics met gevarieerde instellingen zodat je de game nog op een aardappel kunt laten werken.

En dit is nog maar een begin van de features die de game met zich mee zal gaan brengen. Hier is een link naar BDOFoundry. Dit is een site waarin je guides en informatie kunt vinden en deze heeft mij al vaak genoeg uitgeholpen. Wij wensen jullie veel succes met het spelen van deze game en om het af te sluiten is hier beneden nog een video te zien met informatie voor beginnende spelers:

Laat ons weten of jij Black Desert Online gaat spelen. Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek