Black Desert Online: Lahn’s Awakening trailer

bdo lahn awakening

Black Desert Online kreeg in december een gloednieuwe class (in Korea). Onlangs heeft Pearl Abyss een trailer uitgebracht van de Awakening weapons die de Lahn class binnenkort zal ontvangen.

D Lahn zie je in bovenstaande trailer goed in actie. Haar nieuwe Awakening weapons laten je misschien denken aan een zekere AAA game die binnenkort zijn terugkeer maakt op de Playstation 4. We zien in deze trailer dus overduidelijk waar zijn oude set wapens naar toe zijn gegaan.

De Lahn class is op dit moment alleen speelbaar in de Koreaanse versie van de game. Het zal nog een paar maanden duren voordat de Lahn met of zonder haar Awakening weapons in het Westen zal verschijnen.

Black Desert Online zal binnenkort een nieuw continent ontvangen met de naam Dreegan. Dit nieuwe werelddeel zal vele vormen van party-play introduceren dankzij uitdagende hordes van draken die je het leven zuur zal maken.

Speel jij nog regelmatig Black Desert Online? Wat vind jij de coolste class om mee te spelen en kijk je uit om aan de slag te gaan met deze class en haar Awakening weapons?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek