Black Desert Online’s eerste expansion komt morgen!

Nlack Desert Char

Black Desert Online is nog geen maand uit en de eerste uitbreiding, Mediah, staat al voor de deur. Dit heeft Daum Games laten weten door middel van een persbericht en een Youtube trailer welke beneden te zien is. De uitbreiding zal een gebied toevoegen die de wereld met maar liefst 30% zal vergroten.

Mediah, de eerste gratis uitbreiding van Black Desert Online zal op 30 maart worden toegevoegd tijdens de wekelijkse onderhoudsperiode. Zodra deze voorbij is in de middaguren zal het nieuwe continent voor iedere speler toegankelijk zijn. Dankzij de uitbreiding kunnen spelers nieuwe uitdagingen aangaan, zichzelf versterken met nieuwe wapens en armour, een nieuwe vorm van PvP, een nieuwe world Boss en nog veel meer.

Om een overzicht te geven van alles wat Mediah gaat bieden vanaf morgen:

Mediah Expansion Features

  • World size increased by 30%
  • Over 1,000 new quests
  • Kzarka – An enormous boss that can take on hundreds of players at a time
  • New guild missions, including special bosses that drop formidable weapons
  • Crimson Battlefield – Instanced 40v40 skirmishes that players can queue for in groups of five or solo
  • New weapons and more powerful armor set
  • Craftable Alchemy Stones allow players to apply Attack, Defense, or Life bonuses to their equipment
  • Equipment can be enchanted to higher levels

Bekijk hier een aantal screenshots van de uitbreiding:

Veel spelers vinden het erg vroeg dat er binnen een maand al een uitbreiding wordt uitgebracht. De voornaamste reden daarvoor is: “Nog bijna niemand is klaar voor Mediah.”. Misschien hebben ze hier wel gelijk in, een uitbreiding die de wereld met 30% vergroot binnen een maand in een game die al gigantisch is, is best wel vroeg. Maar aan de andere kant is deze content allang beschikbaar in de overige versies van Black Desert Online en is het eigenlijk geen “nieuwe” content.

Wat vinden jullie? Erg vroeg voor een uitbreiding of maakt dat geen hol uit?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek