Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  5 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  6 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

Black Desert Online: Nieuwe Awakening

Vandaag krijgt onze Westerse versie van Black Desert Online weer een flinke patch met daarin twee nieuwe classes, Musa en Maehwa. Maar in de Koreaanse versie van de game zijn ze natuurlijk al een stuk verder.

Bij ons in Europa komen de Koreaanse patches van de game nogal snel, maar toch liggen ze aan de andere kant van ons wereldje wel nog een expansion of twee/drie verder dan ons.

Er is twee dagen geleden een nieuwe Awakening trailer uitgekomen voor de Musa (Blader). Een Awakening is iets wat elke class vanaf level 54 kan behalen. Dit is een nieuw wapen en nieuwe skills. De Musa draagt normaal natuurlijk zijn Katana. Maar met de Awakening krijgt hij een lange Polearm/Spear. Hiermee doorboort hij zijn vijanden, bekijk de trailer hier beneden.

Zo zie je maar dat ondanks dat wij vandaag twee nieuwe classes krijgen, uiteindelijk alle classes nog een flinke boost zullen gaan krijgen. Wanneer dat deze Awakenings langzaam onze kant op gaan komen is natuurlijk nog niet zeker, maar gezien de content die we nu al onze kant op krijgen zou ik me niet te druk maken!

Om jouw beeld van een Awakening nog helderder te maken… Een Awakening is net alsof je tegen Gandalf zegt, hey, weet je wat je ook in plaats van die lange stok kunt gebruiken?….

Gandalf AK Gun

Er zijn nog niet van alle classes bekend welke Awakening ze gaan krijgen, wel is bijvoorbeeld de Awakening van de Sorcerer Class al uit in Korea. Bekijk hier beneden de trailer van deze adembenemende Sorcerer met haar paarse Zeis.

Kijk jij net als ik erg uit naar deze Awakenings en wanneer ze te spelen zullen gaan zijn voor ons? Houdt dan zeker weten onze site in de gaten! Laat ons weten wat jij vind van de Patch die vandaag in BDO komt, jouw mening telt!

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek