Black Desert Online opening cinematic

Black Desert Online

Black Desert Online, de MMORPG waar velen al een lange tijd op wachten komt naar Europa en Amerika en gaat dit weekend al in een tweede closed beta. De volledige game zal 3 maart 2016 te spelen zijn voor iedereen die de game eenmalig betaalt.

Iedereen die de vorige beta gespeeld heeft, weet dat er nog een aantal dingen niet in de game zaten, zoals voice acting in de cinematics. Ook viel het op dat er nog een groot aantal bugs in de game zat. De interface was tevens nogal buggy en crowded, maar in de tweede beta zullen al deze elementen opgepakt worden. Ook de voice acting zal aanwezig zijn en aangezien de game een systeem heeft dat ervoor zorgt dat alle NPC’s ”levend” lijken, is dit ook wel nodig om dat volledige effect te bereiken! Lees hier de informatie over alles wat in deze beta erbij komt. Nu is er van de game een opening cinematic uitgekomen, bekijk hem hier beneden:

Persoonlijk vind ik de voice acting in deze cinematic niet zo denderend maar gelukkig krijgen we wel wat leuke beelden te zien! Black Desert wordt qua opties in de game waarschijnlijk de grootste MMORPG ooit! De game is buy2play en hoef je dus maar éénmalig te betalen zodat je onbeperkt kan spelen. Een aantal key features van de game zijn:

  • Housing System, bouw je eigen huis en nodig anderen uit deze te bekijken. Je kunt meerdere huizen hebben en ook werkers inhuren die voor jouw gaan gatheren of vissen etc.
  • Climbing System, beetje zoals in Assassin’s Creed. Ook kun je bijvoorbeeld op stoepjes en dergelijke gaan zitten, of op dakranden!
  • Boating System, je kunt een boot hebben om bijvoorbeeld te vissen.
  • Meeste uitgebreide character creation die jij ooit gezien hebt!
  • Geweldige graphics en gebieden
  • Een massive open world om te ontdekken zonder instances, de enige instance die er is brengt je naar een battleground.
  • Je kunt je eigen mounts vangen, de beginner mount die je krijgt is een ezel, wil je een paard, go and get one! Ook kan je goede paarden voor een mooi prijsje verkopen!
Zo zijn er nog meerdere opties in Black Desert Online. Dit zijn er maar een paar om jullie een beetje hyped te krijgen!
Ga jij Black Desert Online proberen? Laat ons weten wat jij vind in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek