Black Desert Online tweede beta details

black desert online

Vanaf 9 februari is het mogelijk je plekje in de tweede Black Desert Online beta te reserveren, zo maakte Daum Games gisteren bekend. Tijdens de bekendmaking werden tevens een aantal nieuwe details over de béta gegeven.

Black Desert Online is een Koreaanse MMORPG die in haar thuisland al ruim twee jaar speelbaar is. De game begint op 9 februari aan haar tweede beta voor Europa en de VS, waarvoor je je hier kunt opgeven. Deze beta duurt van 18 februari tot en met 22 februari. Spelers die de game al voorgekocht hebben, krijgen automatisch toegang. Pre-orderen van het spel brengt meerdere voordelen met zich mee, zoals décor coupons voor je thuisbasis, skill resets, extra character slots en een naamreservering. Pre-orderen (op deze site) is mogelijk tot aan de releasedate van de game, die vooralsnog niet bekend is. Je kunt hier kiezen uit drie verschillende packs: Traveler’s Pack (€29,99), Explorer’s Pack (€49,99) en Conqueror’s Pack (€99,99). Elke pack biedt toegang tot de beta en bevat de volledige game, die in Europa en de VS een ”buy-to-play” model bevat, in tegenstelling tot het ”free-to-play” in Korea.

Details van de eerste béta van afgelopen december lees je hier.

black desert online

Deze gesloten beta zal een aantal nieuwe features bevatten. Mocht je deel uitmaken van deze béta, dan staan de volgende zaken je te wachten!

  • vernieuwd Karma systeem: balanceert player kills en death penalties
  • toevoeging van voice-overs
  • Franse en Duitse localisatie
  • extra tutorial videos
  • aanpassingen aan XP-systeem
  • maximum level cap van 55
  • verbeterde user interface

Ook verscheen er afgelopen week een nieuwe trailer, die we jullie niet wilden onthouden!

Geen zin om te pre-orderen, maar wel benieuwd naar de game? Download alvast de character-creation als opwarmertje! Meer informatie vind je hier.

Black Desert Online zal ergens rond maart 2016 verschijnen voor het PC platform.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek